Gå til indhold

Nytårs turen december 2018

Fangst rapporter > Fangst rapporter 2018
                                                                 Nytårstur med Jaws

På nytårsturen – som sædvanlig den 28. december – havde vi booket 15 pladser på Jaws fra Helsingør og som sædvanlig var der ”full house” inkl. enkelte gæster. Da båden var fuldt booket var flere af os mødt op allerede før kl. 6 for at tilsikre os en god plads. Sådan er det jo på de populære ture, specielt om vinteren.
Klokken lidt over 7 sejlede Peder ud af havnen med kurs mod pladser syd for Hven. Vejret var rigtig flot og strømmen ikke så stærk som DMI havde spået. Fiskeriet gik godt og alle fangede torsk, men efter nogle timer ebbede det ud og der blev længere mellem fangsterne. Og torskene var bestemt heller ikke særlig store.
Ved 10-tiden sejlede Peder derfor tilbage mod Helsingør og fandt nogle gode fangstpladser ud for Espergærde. Festen fortsatte og med en enkel undtagelse kunne alle tage 5 torsk med hjem. Men desværre var der kun ringe størrelse på dem. De fleste var omkring 1,5 kg. Henning ”Blik” havde en enkelt torsk på omkring 3 kg. langs siden, men desværre blev den tabt da den skulle tages op med fangstkrogen. ØV.
Turen var en af de såkaldte Stjerneture med en præmie i form af en lækker Michell fiskestang på 2,70 m/40-80 gr. til ham som fangede den største torsk. Stangen var velvilligt doneret af SportDres. Den blev vundet af undertegnede med en torsk på kun 1,85 kg.

hl

Tilbage til indhold