Gå til indhold

Fladsfisketuren med Skjold

Fangst rapporter > Fangst rapporter 2020
Fladfisketur med Skjold

Efter en skuffende fladfisketur i 2019, hvor vejret ikke var med os, så vendte lykken i år. 15 mand havde meldt sig til turen og vi fik en dejlig klar dag med høj sol, kun lidt vind og ikke alt for generende understrøm.
Skipper Kim satte kursen sydpå fra Vedbæk men første stop gav ikke ret mange fisk. Efter nogen tid brød vi op og fortsatte et stykke længere sydpå. Igen var fangsterne få og små så Kim vendte skuden og sejlede tilbage på Laus Flak. Og så skete der noget. Alle fik halet pæne rødspætter ombord – ja, en af vore gæster landede så mange som 18 flade!! Der blev i alt fanget 93 fladfisk. Leif Djurhuus tog den største, en rødspætte på 1.150 gram, tæt forfulgt af Michael Blicher med en rødspætte på 1.050 gram og Bjørn Lund Hansen med en på 900 gram.
Som ”bifangst” landede Morten Bang og Leif Djurhuus hver en Knorhane – de smagte rigtig godt siger Morten.

hl
Kun 7 var tilmeldt fladfisketuren 12/10 – skuffende, men måske en konsekvent af dårlige vejr-forhold i dagene forud. Denne dag syntes ok, men det viste sig at selvom vejret var ok så løb der en stærk understrøm, som gjorde fiskeriet meget vanskeligt. Og trods ihærdigt arbejde lykkedes det ikke skipper at finde et sted hvor forholdene var rigtig gode. Det blev til det mismodige resultat af 3 til 5 flade pr. mand – 27 flade i alt. En tur der ikke er værd at skrive mere om.

hl

Tilbage til indhold