Gå til indhold

Harasjømåla 2021

Fangst rapporter > Fangst rapporter 2021
                                                         Ny rekord på turen til Harasjömåla

Igen i år havde vi lejet Fiskeringens hytte i Mörrum for at fiske efter regnbueørreder i Harasjömåla. Huset var booket fra søndag 2/5 til torsdag 6/5 med planlagt fiskeri den 3., 4. og 5. Planlagte ture i december og januar var blevet aflyst pga. Corona pandemien og den satte også sine spor på deltagelsen i turen til Harasjömåla. Der var oprindelig tilmeldt 9 mand men kravet om at man skulle i 10 dages karantæne ved hjemkomst til Danmark gjorde selvsagt at ”det arbejdende folk” måtte melde fra. Vi endte op med 5 deltagere nemlig Henrik Mortensen, Niels Elvig, Niels Kjærgaard, Claus Gjellerup og undertegnede. Niels K og Claus boede dog på Nielses ”ødegård”.
Middagsmaden var overladt til Henrik, Niels E og Niels K som alle serverede dejlig mad. Det er utroligt hvor varieret man kan lave en mørbradgryde!
Vejret viste sig ikke fra sin bedste side. Mens vejret var OK det meste af mandagen satte regnen ind midt på eftermiddagen og både tirsdag og onsdag havde vi stort set heldagsregn. Men det forhindrede os ikke i koncentreret fiskeri fra omkring kl. 7 til omkring kl. 17 hver dag. Der blev fisket med flue fra båd, spinnere, blink, wobler og i mindre grad Power Bait og resultatet må betegnes som overvældende. Langt de fleste ørreder blev fanget på flue og blink og som sædvanligt landede Henrik både den største og de fleste fisk.
Mandag blev der taget 10 med den største på 3,1 kg
Tirsdag blev der taget 8 med den største på 3,9 kg.
Onsdag blev der taget 11 med den største på 3,5 kg.
Totalt landede 5 mand 29 ørreder med en samlet vægt på 83,1 kg. Til sammenligning fangede 9 mand på sidste tur 27 ørreder med en samlet vægt på 73,8 kg.
Der er på Campen fortræffelige faciliteter til at rense og filettere fiskene og i huset i Mörrum blev såvel filetter som hele fisk vakuum pakket og nedfrosset.
En helt igennem vellykket tur – men gerne noget bedre vejr næste år!

hl

Tilbage til indhold